close
چت
طرز پخت عدس پلو

آموزش مسایل زناشویی

مواد لازم برای پخت عدس پلو : برنج = سه لیوان عدس = یک لیوان گوشت چرخ کرده = سیصد گرم کشمش = یک لیوان پیاز = دو عدد سیر = سه حپه زعفران دم کرده = سه قاشق غذاخوری کره و نمک و فلفل به مقدار لازم ***** طرز پخت عدس پلو : برنج را از یک ساعت قبل در مقداری آب و نمک خیس دهید . سپس برنج را با ند لیوان آب…

banner
جستجوگر پیشرفته



تبلیغات
طرز پخت عدس پلو

مواد لازم برای پخت عدس پلو :

برنج = سه لیوان

عدس = یک لیوان

گوشت چرخ کرده = سیصد گرم

کشمش = یک لیوان

پیاز = دو عدد

سیر = سه حپه

زعفران دم کرده = سه قاشق غذاخوری

کره و نمک و فلفل به مقدار لازم

*****

طرز پخت عدس پلو :

برنج را از یک ساعت قبل در مقداری آب و نمک خیس دهید . سپس برنج را با ند لیوان آب و نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه برنج جوشید و کف کردبا آب ولرم آبکشی کنید ( برنج به اندازه ای باید بپزد که وقتی میان دو اگشت می فشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ) .

عدس را از شب قبل در آب خیس دهید ، عدس را با دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید تا زمانی که آب عدس تمام شود .

یکی از پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس عدس پخته را اضافه کنید ، نمک و فلفل بزنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید .

ته قابلمه روغن بریزید و ته دیگ نان لواش یا سیب زمینی ورقه شده قرار دهید سپس برنج و عدس را لایه لایه داخل قابلمه قرار دهید ، روی برنج نصف لیوان مخلوط آب و روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کند سپس حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد .

در مدت زمانی که برنج دم می کشد مایه گوشت را آماده کنید ، یک پیاز را خرد کنید و در رئغن تفت دهید تا نرم شود ، سپس گوت چرخ کرده را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، نمک و فلفل و کشمشی که یک ساعت قبل در آب خیس خورده است را به مواد اضافه کنید ، چند دقیقه تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید .

پس از اینکه عدس پلو آماده شد داخل ظرف بکشید و روی آن را برنج زعفرانی و مایه گوشت تزئین کنید ( برای تهیه برنج زعفرانی مقداری از برنج ر با زعفران دم شد و مقداری کره مخلوط کنید ) .

نکته :

می توانید به جای گوشت چرخ کرده از قارچ یا گوشت پخته قطعه شده استفاده کنید ، همچنین می توانید بجای تهیه مخلوط گوشت چرخ کرده از گوشت های قلقلی شده استفاده کنید .


:: امتیاز: نتیجه : 5 امتیاز توسط 5 نفر مجموع امتیاز : 5

:: بازدید : 248
:: ارسال شده در:
:: مطالب مرتبط: یک نکته در مورد زودپز , چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی , از بین بردن بوی غذا ,
نویسنده
نویسنده : نازبانو
تاریخ : [چهارشنبه 02 مهر 1393 ] [ 23:7]
تاریخ
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
آخرین مطالب ارسالی
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 80
کل نظرات کل نظرات : 25
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 2
تعداد اعضا تعداد اعضا : 4

کاربران آنلاین کاربران آنلاین

آمار بازدید آمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 174
باردید دیروز باردید دیروز : 351
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 6
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 26
بازدید هفته بازدید هفته : 174
بازدید ماه بازدید ماه : 11,932
بازدید سال بازدید سال : 216,899
بازدید کلی بازدید کلی : 483,063

اطلاعات شما اطلاعات شما
آِ ی پیآِ ی پی : 54.224.121.67
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
RSS

Powered By
Rozblog.Com
Translate : RojPix.ir